programma
  • Organisatie
  • Pers
  • Met dank aan
  • Contact

Avontuurlijk vocaal festival op topniveau

Van vrijdag 30 juni t/m zondag 9 juli 2017 presenteerde de Koorbiënnale 10 dagen lang de mooiste internationale vocale topensembles van dit moment en verkende tegelijk ook de grenzen van de koormuziek. Onderstaand het programma van 2017.

De volgende Koorbiënnale vindt plaats van 28 juni t/m 7 juli 2019.
Begin 2019 zal meer informatie bekend zijn over het programma.

Leveleleven

Uitvoerenden

Leveleleven

Toelichting

Leveleleven
Vocale sensatie uit het hoge noorden

Meer dan 10 jaar geleden vonden de leden van het Finse Rajaton en de Zweedse The Real Group elkaar tijdens een festival in Canada. De klik was zo heftig tussen de zangers van de twee ensembles dat zij besloten om naast Rajaton en The Real Group een nieuwe formatie te starten onder de naam Leveleleven. Zelden sloten stemmen zo goed bij elkaar aan als in deze vocale sensatie uit het hoge noorden. Het repertoire is divers, van Engelstalige popmuziek tot Scandinavische volksmuziek, waarbij het typische ‘noordelijk’ stemgeluid uitermate goed tot zijn recht komt. Niet voor niets is Leveleleven volgens insiders de beste a-cappella groep ter wereld.

NB Het is ook mogelijk om kaarten te kopen voor het gehele avondprogramma Velvet Voices inclusief dit concert van Leveleleven.

Co-productie met BALK, dé organisatie voor a-cappella en lichte koormuziek.

EXTRA's:
- Na afloop van het concert van Leveneleven is er een Meet & Greet met de zangers van Leveleleven in de Grote Foyer van de Philharmonie.
- Voorafgaand aan dit concert is het mogelijk om een Culinair Menu Stempels te reserveren.

Stempels, gevestigd in een historisch gebouw vlakbij de Philharmonie, is een gastvrije locatie waar u vooral gezellig en lekker kunt eten en drinken. U dineert in de gebouwen van de voormalige drukkerij Joh. Enschedé, waar lange tijd ons nationale papiergeld en voor veel landen de postzegels werden gedrukt. Een plek met een rijke historie, in stijl verbouwd tot een sfeervol, modern horecabedrijf, midden in het gezellige centrum van Haarlem.


Culinair Menu € 25 per persoon | v.a. 17.30 uur aan tafel.
Voorgerecht en hoofdgerecht, prijs is exclusief drank en concert.
Reserveren: via theater-haarlem.nl bij uw kaarten of via 023 - 512 12 12. Reserveren is mogelijk tot 4 dagen van te voren.

Media