Haarlem & Amsterdam
30 juni t/m 9 juli 2017
programma
  • Organisatie
  • Pers
  • Met dank aan
  • Contact

Velvet Voices

Uitvoerenden

Leveleleven
MAZE
Divina
Amsterdam Vocals

Toelichting

Velvet Voices
met grote finale door a -capellagroep Leveleleven

De Philharmonie zet alle deuren wijd open voor Velvet Voices, een avond waar de Koorbiënnale swingende, lichte muziek presenteert. Velvet Voices is een absolute aanrader voor de liefhebbers van lichte koormuziek en het perfecte avondje uit voor ensembles groot en klein. En natuurlijk zorgt de prachtige entourage van de Philharmonie voor een onvergetelijke avond. De Koorbiënnale stelt deze dynamische avond samen met BALK, dé organisatie voor a-cappella en lichte koormuziek. Het publiek krijgt de mogelijkheid te genieten van vier spannende, ontroerende, gedurfde en vrolijke optredens. De drie vocal groups: MAZE, Divina en Amsterdam Vocals, zijn binnen dit genre de top van Nederland.

En Leveleleven, de samensmelting van het befaamde Finse ensemble Rajaton en de vermaarde  Zweedse The Real Group, is volgens insiders de beste a-cappella-groep ter wereld. Ongedwongenheid is het sleutelwoord van de avond. Het publiek krijgt de mogelijkheid van de ene naar de andere zaal te wandelen om de diverse optredens te zien. In de pauze is er een mooi glas wijn en kleine hapjes. De concerten van de Nederlandse ensembles duren 20 minuten. De grote finale is een optreden van de groep Leveleleven, volgens insiders de beste a-cappellagroep ter wereld. Leden van de groep geven bovendien voor aanvang van hun concert een workshop in de vorm van een korte sing-a-long.

Als u kaarten bestelt voor het avondvullende programma Velvet Voices, dan is dat inclusief:
- drie concerten van 20 minuten door MAZE, Divina en Amsterdam Vocals
- korte workshop/sing-a-long door Leveleleven
- drankje
- concert van Leveleleven

Het is ook mogelijk om alleen kaarten te kopen voor het concert van Leveleleven om 22.00 uur in de Kleine Zaal. Inloop vanaf 21.00 uur drankje inclusief.


Co-productie met BALK, dé organisatie voor a-cappella en lichte koormuziek.

Media