nieuws-item
  • Organisatie
  • Pers
  • Met dank aan
  • Contact
Nieuws overzicht

Bereikbaarheid Haarlem zaterdag 1 juli

Naast de vele activiteiten tijdens de Koorbiënnale is er op zaterdag 1 juli vanaf 19 uur ook het Spaarne Concert. Dit evenement vindt plaats op het Spaarne voor de ingang van parkeergarage de Appelaar en rondom. Parkeergarage De Appelaar is wel geopend maar zal lastiger te bereiken zijn. Dus ons advies is om zoveel mogelijk in de andere parkeergarages (Raaks, Kamp of Stationsplein) te parkeren. Volg de P-borden aan de rand van Haarlem die de hoeveelheid beschikbare plaatsen aangeven. Meer informatie hier!

Openbaar Vervoer
Komt u met de trein, loop dan via Kruisstraat of Jansweg naar het centrum van Haarlem. Of huur een OV-fiets. De Grote of St. Bavokerk is altijd wel te zien! NB: Werkzaamheden aan het spoor tussen Alkmaar en Beverwijk, check hier de treintijden. Komt u met de bus, stap dan uit bij Verwulft, Raaks, Tempeliersstraat of station en loop naar het centrum.

Fiets
Komt u met de fiets, parkeer uw fiets dan in een van de gratis fietsenstallingen van de gemeente Haarlem, o.a. op Botermarkt of de Smedestraat. Meer informatie hier!

Geplaatst op 30 juni 2017