Haarlem & Amsterdam
28 juni t/m 7 juli 2019
nieuws-item
  • Organisatie
  • Pers
  • Met dank aan
  • Contact
Nieuws overzicht

The Gents ook bij het Spaarneconcert

De Koorbiënnale geeft een bijzonder cadeau aan het Spaarneconcert, namelijk een optreden van het fameuze Nederlands gezelschap The Gents. Dit uit 18 man tellende ensemble behoort tot de vocale top van Nederland.

De jonge zangers zijn geliefd vanwege hun weergaloze interpretaties van uiteenlopend repertoire, van religieuze muziek uit de Renaissance tot en met arrangementen van eigentijdse jazz- en popsongs. De eveneens jonge dirigente Krista Audere staat er garant voor dat het water in het Spaarne gaat golfen en het publiek zal meedeinen op de heerlijke klanken van The Gents.

Op zaterdagavond 1 juli vindt aan het Spaarne de tweede editie van het Spaarneconcert plaats. Van 19.00 uur tot 23.30 uur zullen licht klassieke klanken en opera worden afgewisseld met optredens van talentvolle singer-songwriters gedurende een avondvullend muziekspektakel. Dit openlucht concert op het water biedt een podium voor tal van artiesten en biedt plek voor duizenden luisteraars. Van een vip arrangement, een eigen boot met een picknickmand of een plekje op de kade.. er is maar beperkt plaats!

Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op 11 mei 2017