<=$language_data[$language]['name']?> <=$language_data[$language]['name']?>
nieuws
  • Organisatie
  • Pers
  • Met dank aan
  • Contact

Splash-mobs op de Amsterdamse Grachten

Geplaatst op 12 juli 2015

Op zaterdag 4 juli liet de Koorbiënnale zich horen in Amsterdam. Twee boten met afwisselend vier koren zongen vanuit de boot niets vermoedende toevallige voorbijgangers toe. Verwondering waar dat gezang nou toch vandaan kwam en ook enthousiast applaus was op vele plekken aan de Amsterdamse Grachten het gevolg.

 

Lees meer

Terugblik op bruisende en intieme momenten

Geplaatst op 6 juli 2015

‘Waarom zingen mensen samen?’ – zo vroeg het team van de Koorbiënnale zich af bij het samenstellen van deze achtste editie. De festivalbrochure gaf het antwoord: ‘Om hun levens te vieren, om hun doden te herdenken, om elkaar te verleiden of verhalen te vertellen’. Al deze aspecten kwamen de afgelopen twee weken uitgebreid aan bod op de mooiste binnen- en  buitenlocaties in een zonovergoten Haarlemse binnenstad.

Lees meer

Koorbiënnale 2015 in beeld

Geplaatst op 6 juli 2015

De achtste editie van de Koorbiënnale was een groot succes!

Bekijk de foto's in onze Foto Gallerij.

Lees meer

Podium on Tour te gast bij de Koorbiënnale

Geplaatst op 6 juli 2015

Het NTR programma Podium on Tour is een reis langs diverse culturele zomerfestivals. Dieuwertje Blok bezoekt samen met een bekende Nederlander verschillende Nederlandse festivals. Samen met haar gast doet ze verslag van de optredens en werpt zij een blik achter de schermen. Ook ontmoeten zij de musici, theatermakers, medewerkers en gasten van deze festivals.

Lees meer