Nieuws

Ook deze editie de populaire hofjesconcerten!

Na de succesvolle edities van de vorige biënnales zal ook deze achtste editie de Hofjesconcerten plaatsvinden. En wel op zondag 28 juni van 12.30 tot 16.30 uur. Tijdens de Hofjesconcerten krijgen amateur koren en vocale ensembles de gelegenheid op te treden in verschillende Haarlemse hofjes. Binnenkort meer informatie over aanmelding.
lees meer...

Inschrijving deelname aan Festivalkoor is geopend!

Na het succes van het Festivalkoor tijdens de vorige Koorbiënnales is er ook deze editie weer een kans voor amateurzangers om deel te nemen aan een grote productie. Dit maal is dat de Missa Salisburgensis van Biber met het wereldbefaamde The Sixteen o.l.v. Harry Christophers. De leden van het Festivalkoor worden begeleid en gecoacht door professionals en maken deel uit van het openingsconcert van de 8ste editie van de Koorbiënnale. 

Veer meer informatie en aanmelden kijk hier.
lees meer...

Hallo 2015! Hallo koorbiënnale 8!

De voorberedingen voor de 8ste editie van de Internationale Koorbiënnale zijn in volle gang. Koorbiënnale 8 vindt plaats van vrijdag 26 juni t/m zondag 5 juli 2015 in Haarlem en Amsterdam.

Het team bestaande uit Neil Wallace (artistiek leider), Kristien Jansen (zakelijk leider), Antje Ehrenburg (productie leider), Claire Reeves (marketing, communicatie en PR) en Marijk Kuijt (algemeen secretariaat) is druk bezig om alles rond te krijgen.

lees meer...

Park Sessies wint de 1ste Evenementen Prijs van Haarlem

Helaas verliest de Koorbiënnale net van Park Sessies. Maar het juryrapport daar mag de Koorbiënnale trots op zijn. Lees hier het hele rapport.
lees meer...


haarlem