Nieuws

Wij zoeken een goede en enthousiaste stagiair(e) marketing, communicatie & pr (start in overleg t/m medio juli)

Wij zoeken een goede en enthousiaste stagiair(e). De Koorbiënnale is een internationaal festival voor professionele koren en vocale ensembles, dat 2-jaarlijks plaatsvindt in verschillende concertzalen, podia, kerken en de buitenruimten van Haarlem en sinds vorige editie ook in Amsterdam. Onder het motto kom luisteren, kom leren, kom zingen verenigt het festival een internationaal programma met op educatie en participatie gerichte activiteiten. In 2015 vindt de 8ste editie plaats van 26 juni t/m 5 juli.
 
lees meer...

Hallo 2015! Hallo koorbiënnale 8!

De voorberedingen voor de 8ste editie van de Internationale Koorbiënnale zijn in volle gang. Koorbiënnale 8 vindt plaats van vrijdag 26 juni t/m zondag 5 juli 2015 in Haarlem en Amsterdam.

Het team bestaande uit Neil Wallace (artistiek leider), Kristien Jansen (zakelijk leider), Antje Ehrenburg (productie leider), Claire Reeves (marketing, communicatie en PR) en Marijk Kuijt (algemeen secretariaat) is druk bezig om alles rond te krijgen.

lees meer...

Park Sessies wint de 1ste Evenementen Prijs van Haarlem

Helaas verliest de Koorbiënnale net van Park Sessies. Maar het juryrapport daar mag de Koorbiënnale trots op zijn. Lees hier het hele rapport.
lees meer...

Internationale Koorbiënnale ontvangt prijs van het Hogenbijl Fonds.

De Hendrik Casper Hogenbijl Stichting, opgericht in 1978, reikt tweejaarlijks twee prijzen uit aan instellingen of personen die zich verdienstelijk hebben gemaakt op het gebied van de klassieke muziek en de (amateur)film. De prijs bestaat uit een beeldje en een geldbedrag van €15.000,-. Eerdere prijswinnaars op muziekgebied waren o.a. Reinbert de Leeuw, Sieuwert Verster, Werner Herbers, Ton Hartsuiker, Han Reiziger en Merlijn Twaalfhoven. 
lees meer...


haarlem