<=$language_data[$language]['name']?> <=$language_data[$language]['name']?>
nieuws
  • Organisatie
  • Pers
  • Met dank aan
  • Contact

Haarlems Dagblad: "Een voorproefje 'Ballroom Dreams' veelbelovend

Geplaatst op 4 juli 2015

Vandaag mooie recensie in het Haarlems Dagblad over het work-in-progress project Ballroom Dreams met ensemble amarcord, Wishful Singing, Ineke Vandoorn en Mark van Vugt.

"Een spannender combinatie van jazz, a capella gezongen madrigalen em popsongs,dans en aanraking is haast niet denkbaar.'

Lees meer

Komend weekend geen treinen tussen Haarlem en Amsterdam

Geplaatst op 3 juli 2015

Door werkzaamheden rijden er bussen i.p.v. treinen tussen Haarlem en Amsterdam Sloterdijk en minder treinen tussen Amsterdam Sloterdijk en Amsterdam Centraal.

Lees meer

Openbare repetitie Human Requiem

Geplaatst op 2 juli 2015

De voorstellingen van Human Requiem op zaterdag 4 en zondag 5 juli zijn uitverkocht. Wij zijn zeer blij met zoveel belangstelling. We hebben geprobeerd een manier te vinden om het geïnteresseerde publiek dat geen kaartje heeft kunnen bemachtigen niet teleur te stellen. Daarom is besloten om een openbare repetitie te organiseren op vrijdagavond 3 juli 2015.

Lees meer

NTR “Podium on Tour” maakt verslag van Koorbiënnale

Geplaatst op 30 juni 2015

De NTR tourt in de zomer langs gerenommeerde kunst- en cultuurfestivals in de nieuwe serie Podium on Tour. Dieuwertje Blok reist van Groningen tot Den Bosch en van Amsterdam tot de Veluwe op zoek naar de mooiste concerten en voorstellingen. De eerste aflevering op zondag 5 juli zal over de Internationale Koorbiënnale gaan.

Lees meer