Haarlem & Amsterdam
30 juni t/m 9 juli 2017
kaartverkoop
  • Organisatie
  • Pers
  • Met dank aan
  • Contact
Kaartverkoop

Kaartverkoop informatie

In het programma overzicht vindt u alle concerten van de Koorbiënnale en kunt u kaarten online bestellen.

De kaartverkoop voor de betaalde Koorbiënnale-concerten (zowel voor Philharmonie Haarlem en Grote of St. Bavokerk  als ook Muziekgebouw aan ’t IJ (Amsterdam) en andere locaties) gaat via de kassa van de Philharmonie.

  • Verschillende concerten van de Koorbiënnale zijn gratis. In het programmaoverzicht staat bij elk concert of het gratis of betaald is.
  • Op de diverse locaties kunnen toegangsbewijzen met contact geld betaald worden.

De centrale dagkassa bevindt zich in de Philharmonie - achter de Grote Markt.

Philharmonie
Lange Begijnestraat 11
023 - 512 12 12 (keuze 1)
ma t/m vr 10.00 - 16.00 uur

Eén uur voor aanvang is de kassa geopend in het gebouw of locatie waar de voorstelling of het concert plaatsvindt. Voor informatie kunt u e-mailen naar: kassa@theater-haarlem.nl

U kunt ook kaarten kopen bij VVV Haarlem op de Grote Markt 2, rechts van het bordes Stadhuis. VVV Haarlem is geopend op:
ma t/m vr 9.30 - 17.30 uur
za 10.00 - 17.00 uur
zo 12.00 - 16.00 uur

Kaarten bestellen

U kunt op de volgende manieren kaarten bestellen:

  1. 24 uur per dag via deze website. U kunt uw e-tickets zelf uitprinten (€ 2,- administratiekosten per bestelling) of de kaarten thuis laten sturen (€ 4,- administratiekosten per bestelling).
  2. per telefoon via 023 - 512 12 12 (ma t/m vr 10.00 - 14.00 uur, € 4,- administratiekosten).
  3. via de centrale dagkassa in de Philharmonie, Lange Begijnestraat 11 (ma t/m vr 10.00 - 16.00 uur, geen administratiekosten).

Let op: voor de bestelling van kaarten wordt u door te klikken doorgeleid naar de website (bestelpagina) van de Philharmonie. U kunt dan helaas niet terug klikken naar de site van de Koorbiënnale. Mocht u voor meerdere concerten tegelijk willen bestellen dan is voor uw overzicht eventueel handig om de Koorbiënnale site apart te openen, naast de Philharmonie-bestelpagina voor de concertkaarten.

Online bestellen

Voor het online bestellen van Koorbiënnale kaarten wordt u doorgeleid naar de website (bestelpagina) van de Philharmonie.  Mocht u al een Philharmonie account hebben dan kunt u daarmee inloggen. Heeft u nog geen Philharmonie-account, dan kunt u uw account aanmaken via deze link.

Betaal mogelijkheden

Om het voor elke bezoeker zo makkelijk mogelijk te maken zijn er verschillende betaalmogelijkheden. Bekijk ze hier.

Overige informatie

Voor meer informatie over kortingen, kaarten retourneren, mindervaliden, zaalplattegronden etc. kunt u hier kijken.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de mooiste concerten van de achtste editie van de Koorbiënnale. U kunt zich aanmelden in het blauwe blok aan de rechterzijde.