<=$language_data[$language]['name']?> <=$language_data[$language]['name']?>
  • Organisatie
  • Pers
  • Met dank aan
  • Contact

Podium on Tour te gast bij de Koorbiënnale »

2015-07-06 14:30:00

Het NTR programma Podium on Tour is een reis langs diverse culturele zomerfestivals. Dieuwertje Blok bezoekt samen met een bekende Nederlander verschillende Nederlandse festivals. Samen met haar gast doet ze verslag van de optredens en werpt zij een blik achter de schermen. Ook ontmoeten zij de musici, theatermakers, medewerkers en gasten van deze festivals.

Lees meer »

Dank aan alle vrijwilligers! »

2015-07-06 03:00:00

De achtste editie van de Koorbiënnale is afgelopen. We kijken zeer tevreden terug. De Koorbiënnale kan alleen plaats vinden dankzij de enorme betrokkenheid van onze vrijwilligers. Wij willen hen allemaal danken voor hun tijd en inzet om deze Koorbiënnale te realiseren en tot een succes te maken. Heel veel dank!

Lees meer »

Haarlems Dagblad: "Een voorproefje 'Ballroom Dreams' veelbelovend »

2015-07-04 12:00:00

Vandaag mooie recensie in het Haarlems Dagblad over het work-in-progress project Ballroom Dreams met ensemble amarcord, Wishful Singing, Ineke Vandoorn en Mark van Vugt.

"Een spannender combinatie van jazz, a capella gezongen madrigalen en popsongs, dans en aanraking is haast niet denkbaar.'

Lees meer »

Komend weekend geen treinen tussen Haarlem en Amsterdam »

2015-07-03 16:00:00

Door werkzaamheden rijden er bussen i.p.v. treinen tussen Haarlem en Amsterdam Sloterdijk en minder treinen tussen Amsterdam Sloterdijk en Amsterdam Centraal.

Lees meer »