<=$language_data[$language]['name']?> <=$language_data[$language]['name']?>
  • Organisatie
  • Pers
  • Met dank aan
  • Contact

Koorbiënnale flyerteam aanwezig bij Korenlint »

2016-09-08 14:35:00

A.s. zaterdag zullen een aantal Koorbiënnale teamleden en vrijwilligers aan het flyeren zijn bij verschillende locaties in Haarlem centrum waar het Korenlint plaatsvindt.

Lees meer »

Maak kans op een passe-partout »

2016-09-08 14:30:00

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws: volg ons op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Aanmeldingen op de nieuwsbrief vóór 30 september a.s. maken kans op een passe-partout, dat gratis toegang biedt tot veel van de concerten van de Koorbiënnale.

Lees meer »

Koorbiennale genomineerd voor Evenementenring »

2016-01-22 15:30:00

Het was een bruisende achtste editie van de Koorbiënnale in juni en juli 2015 met meer dan 15.000 bezoekers. Op vele plekken in Haarlem galmde en gonsde de koormuziek. Nog nooit hadden we zoveel bezoekers en waren de Hofjesconcerten populairder dan ooit. Naast de vele concerten hadden we veel deelnemers bij de workshops. De roemruchte fietstocht op een mooie zomeravond naar geheime locaties en het prachtige Human Requim waren mooie afsluiters van deze achtste editie van de Koorbiënnale.

We zien het dan ook als een enorm compliment dat de Koorbiënnale voor de tweede keer is genomineerd voor de Evenementenring.

Lees meer »

Splash-mobs op de Amsterdamse Grachten »

2015-07-12 10:08:00

Op zaterdag 4 juli liet de Koorbiënnale zich horen in Amsterdam. Twee boten met afwisselend vier koren zongen vanuit de boot niets vermoedende toevallige voorbijgangers toe. Verwondering waar dat gezang nou toch vandaan kwam en ook enthousiast applaus was op vele plekken aan de Amsterdamse Grachten het gevolg.

 

Lees meer »