<=$language_data[$language]['name']?> <=$language_data[$language]['name']?>
  • Organisatie
  • Pers
  • Met dank aan
  • Contact

Terugblik op bruisende en intieme momenten »

2015-07-06 21:30:00

‘Waarom zingen mensen samen?’ – zo vroeg het team van de Koorbiënnale zich af bij het samenstellen van deze achtste editie. De festivalbrochure gaf het antwoord: ‘Om hun levens te vieren, om hun doden te herdenken, om elkaar te verleiden of verhalen te vertellen’. Al deze aspecten kwamen de afgelopen twee weken uitgebreid aan bod op de mooiste binnen- en  buitenlocaties in een zonovergoten Haarlemse binnenstad.

Lees meer »

Koorbiënnale 2015 in beeld »

2015-07-06 21:00:00

De achtste editie van de Koorbiënnale was een groot succes!

Bekijk de foto's in onze Foto Gallerij.

Lees meer »

Podium on Tour te gast bij de Koorbiënnale »

2015-07-06 14:30:00

Het NTR programma Podium on Tour is een reis langs diverse culturele zomerfestivals. Dieuwertje Blok bezoekt samen met een bekende Nederlander verschillende Nederlandse festivals. Samen met haar gast doet ze verslag van de optredens en werpt zij een blik achter de schermen. Ook ontmoeten zij de musici, theatermakers, medewerkers en gasten van deze festivals.

Lees meer »

Dank aan alle vrijwilligers! »

2015-07-06 03:00:00

De achtste editie van de Koorbiënnale is afgelopen. We kijken zeer tevreden terug. De Koorbiënnale kan alleen plaats vinden dankzij de enorme betrokkenheid van onze vrijwilligers. Wij willen hen allemaal danken voor hun tijd en inzet om deze Koorbiënnale te realiseren en tot een succes te maken. Heel veel dank!

Lees meer »